Cégeknek

Cégeknek

Elsősorban azért szeretünk cégekkel együtt dolgozni, mert a terápiás múltunk és a módszerspecifikus képzettségeink hozadékát vegyítjük a multik világában szerzett tréningtapasztalatainkkal. Tudatosan törekszünk rá, hogy a tréningjeink által többféle szemüvegen át is képesek legyünk rálátni egy szervezet működésére, felhasználva a multidiszciplináris tudást.

Hiszünk abban, hogy a jól definiált ás átgondolt céges értékek mentén lehet hiteles és minőségi csapatot építeni, melyhez ma már elengedhetetlen a bizalom megteremtése, a mentoring program, az egészséges és kellemes munkakörnyezet, étkezés biztosítása, illetve a generációk közti zavartalan kommunikációs stílus újragondolása, és változásra való hajlandóság elérése.

Tréning tematikáinkat a megrendelő igénye határozza meg. A leghatékonyabb módszerek kiválasztásához legtöbbször a cég profilját, értékeit, stratégiát, célkitűzéseit és ott dolgozókat jól ismerő kollégák (HR, menedzsment), vezetők útmutatásait vesszük alapul.

A szervezet egészének, egy-egy részlegének, csoportjának, de akár egy konkrét személy pozíciójának feltérképezésében is segítünk. A folyamat történhet csoporton belül, de akár párhuzamosan zajló – csoporttagok egyéni coaching ülései – módszerek bevonásával. Közös cél a fejlődés és/vagy változás előidézése, a kettő nem feltétlenül jár együtt, azonban mi törekszünk rá.

“Mindig egy lusta embert választok ki egy nehéz munkára, mert ő talál egy könnyű utat az elvégzésére.”/Bill Gates/

“Ne várj, a legjobb alakalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá, ott ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”/Napoleon Hill/

“Mi lehet annál jobb, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van?”/Katherine Graham/